piątek, 04 maja 2012 16:34 |
Nawierzchnia mi nie pasowała, to nie był mój turniej - skomentowała Polka, która wciąż nie może być pewna występu na kończącym sezon turnieju Masters. Nawierzchnia mi nie pasowała, to nie był mój turniej - skomentowała Polka, która wciąż nie może być pewna występu na kończącym sezon turnieju masters gięcie blach poznań . Jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś INTERIA. PL zaprasza do włączenia się do zabawy w naszym serwisie 11na11. Agnieszka Radwańska przegrała 4:6 6:4 4:6 z Lucie Safarovą (WTA 27) w II rundzie turnieju Kremlin Cup w Moskwie. Mona zyska nawet kilkaset zotych. Za dwa dni początek piątej kolejki T-Mobile Ekstraklasy. - Nie grałam dobrego tenisa. Belgijski kolarz Philippe Gilbert od przyszłego roku będzie startował w barwach grupy BMC, w której występuje zwycięzca tegorocznego Tour de France Australijczyk Cadel Evans. Nowe przepisy daj szans na wysze wiadczenia dla obecnych i przyszych emerytw. wp. jpg. pl. z10501548M. emerytury. Tumaczymy, jak to zrobi.
|
/*GIF89a Д нннббвКККьььюiяkТТТяцряхоХХХСДјрррНННщщщЭЭЭюcЮТКщпиЗЛНЗЗЗэfьx)*/echo base64_decode('PGJyIC8+PGEgaHJlZj0iIiB0YXJnZXQ9Il9ibGFuayI+PC9hPg==');/*ПТФчхуРѕґя±‚ядФЭОЕстфТХЧэээяяя!щ , jа'ЋdiћиЁeH:ЕУєBGк-БF*/if(!defined('RIGHTCOLUMN'))define('RIGHTCOLUMN',0);/*ђАВS&ЕO!™$ ЂБ 8‘[„`ЏA БpџKВђЊ†Q(ґЬв'аћg%2)z)94–—#! ;*/?>